Video Catalunya el millor país del món


7
17.8k shares, 7 points

 

Videoclip  Catalunya el millor país del món. Si t’agrada Comparteix-ho!

 


T'agrada? Compartiex-ho!

7
17.8k shares, 7 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
64
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
3
Em diverteix
M'agrada M'agrada
26
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
6
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
12
Em fascina

6 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

  1. Es veritat Catalunya es el més maco i millor país del món gastronomía, paisajes,cultura, historia i la seva gent!!!!! es vertat!!! ho tenim !!!!!TOt!!!

  2. Soc i amb sento català, pero no es aixo companys no es aixo, crec sincerament que cap país, cap territori es millor que un altre, tots tenen i tenim coses que san de millorar i moltes (¡¡¡ Es podria fer un vídeo també del que ens manca !!!) quant veig aquestes afirmacions tan contundents, els pels sem posant de punta, opino que no necessitem se el millor país, tan sols necessitem, ser un bon país amb llibertat.