Recepta de Cuina, Com es fa – Fricandó amb trompetes de la mort


24
17.2k shares, 24 points

Ingredients:

  • 750 grams de vedella tallada fina.
  • 500 grams de trompetes de la mort.
  • Una ceba.
  • Dos tomàquets.
  • Dos grans d’all.
  • Una fulla de llorer.
  • 1 got petit de vi blanc.
  • Julivert.
  • Farina.
  • 5 avellanes, 5 ametlles i una torrada de pa per la picada.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva.

Preparació:

Salpebrar i Enfarinar la vedella.

Fregir-la en una paella amb oli i després reservar.

En el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba, un gra d’all, el tomàquet i la fulla de llorer.

Quan estigui a punt, retirar la fulla de llorer i afegir una tassa d’aigua o si teniu brou vegetal, millor. Deixar coure uns cinc minuts.

Després Passar-ho per un colador xinès a una cassola de fang.

Afegir la carn, les trompetes de la mort senceres o tallades per la meitat i el vi, deixar coure a foc lent una mitja hora i rectificar de sal.

Fer una picada d’all i julivert, avellanes, ametlles i una torrada de pa.

Afegir a la cassola i deixar coure uns 10 minuts més.


T'agrada? Compartiex-ho!

24
17.2k shares, 24 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
101
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
48
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
8
M'interesa
Em fascina Em fascina
12
Em fascina

4 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada