Siurana – El Priorat


10
66.4k shares, 10 points

Siurana, o Siurana de Prades, és un poble del terme municipal de Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat.

Està situat a 737 metres d’altitud, sobre una cinglera de roca calcària, a l’extrem de les Muntanyes de Prades i sobre el riu de Siurana. La població era de 41 habitants al cens del 2005. El castell de Siurana va ser l’últim reducte musulmà de Catalunya. El terme també comprèn l’església romànica de Santa Maria de Siurana.


T'agrada? Compartiex-ho!

10
66.4k shares, 10 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
68
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
26
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
13
Em fascina

4 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada