Siurana – El Priorat


Siurana, o Siurana de Prades, és un poble del terme municipal de Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat.

Està situat a 737 metres d’altitud, sobre una cinglera de roca calcària, a l’extrem de les Muntanyes de Prades i sobre el riu de Siurana. La població era de 41 habitants al cens del 2005. El castell de Siurana va ser l’últim reducte musulmà de Catalunya. El terme també comprèn l’església romànica de Santa Maria de Siurana.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
51
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
22
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
11
Em fascina

Comentaris 3

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més POBLES

No et perdis