Recepta de Cuina, Com es fa – Pa amb tomàquet


3
13.8k shares, 3 points

Ingredients:

  • Pa de pagès
  • Tomàquet
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Preparació:

No te més secret que sucar unes llesques d’un  bon pa de pagès, amb tomaquet i després amanirles amb un oli d’oliva verge extre i una mica de sal.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
13.8k shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
41
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
30
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
4
m'entristeix
M'interesa M'interesa
4
M'interesa
Em fascina Em fascina
7
Em fascina

4 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Si las llesques (de dos dits de gruix) les esquitxes d’aigua, les torres a foc fort per que quedi cruixent el sobre i sota i tendre dins, li refregues un año o continúes amb la recepte, es per llepar dits. I si, a sobre, l’hi cardas unes bones anxoves, un fuet, un formatge sec… es per morir de gust.
    Ah ! I un vinet per acompanyar.