Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida d’arròs


Ingredients:

  • Una tassa d’arròs per persona
  • 50 grams de pernil dolç
  • Dues llaunes de tonyina
  • Olives negres
  • Blat de moro
  • Orenga
  • Sal

Preparació:

Bullir l’arròs uns 15 minuts amb aigua i sal i deixar refredar

Tallar el pernil i les olives

Afegir la tonyina amb el seu oli i el blat de moro i barrejar tot bé.

Posar una mica d’orenga pel damunt.

Es pot servir acompanyat d’una bona maionesa o salsa Cèsar.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis