Recepta de Cuina, Com es fa – Peus de porc amb sípia


Ingredients:

  • Un peu de porc per persona partit al llarg
  • Una sípia bruta gran o dues mitjanes
  • Una ceba gran
  • Una branca d’api
  • Dues fulles de llorer
  • 4 tomàquets madurs.
  • Sal, pebre negra i oli d’oliva verge extra

Per la picada:

Pinyons, alls, julivert, safrà, una torrada de pa, 10 avellanes i una peça de xocolata negra

Preparació:

En una olla de pressió, bullir els peus de porc durant una hora, amb aigua, una ceba, l’api, la fulla de llorer, sal i una mica d’oli. Reserveu els peus i coleu el brou i el deixem bullir destapat fins que es redueixi.

Fer un sofregit amb la ceba tallada ben petita i un pessic de sal, quan sigui rossa afegir el tomàquet ratllat i anar fent a foc lent.

Incorporar la sípia tallada a trossets petits, donar un parell de voltes i afegir una mica de sal, incorporar la salsa marró que tenen les sípies i coure dos o tres minuts més.

Posar els peus de porc, una mica de pebre, una fulla de llorer i una mica del brou que estàvem reduint.

Fem una picada amb tots els ingredients, afegim una copa de conyac i ho posem a la cassola.

Deixar-ho fent xup-xup, una hora aproximadament. De tant en tant anar comprovant si els peus estan cuits.

Aquest és un plat que està més bo l’endemà.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
24
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis