CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Canelons de tonyina i cranc

Ingredients:

  • Una caixa de canelons.
  • 150 grams de tonyina en oli d’oliva.
  • 100 grams de cranc.
  • Dos ous.
  • Tomàquet fregit.
  • Maionesa i salsa rosa.
  • Pebrot del “piquillo”.
  • Olives farcides de pebrot vermell.
  • Enciam.
  • Sal, oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Bullir els canelons en abundant aigua salada, 15 minuts. Escórrer i assecar amb un drap.

Coure els ous en aigua amb sal uns 10 minuts. Jo li poso unes gotes de vinagre perquè no es trenquin. Deixar-los refredar.

En un bol, barrejar la tonyina, el cranc, els ous, dos pebrots del “piquillo”, tot ben trinxat.

Afegir dues cullerades de maionesa i remenar bé.

Omplir els canelons amb aquesta massa.

En un plat o safata fer un fons d’enciam amanit i posar els canelons al damunt.

Guarnir amb maionesa, salsa rosa i olives farcides de pebrot vermell.

Tags: Altres

Notícies semblants: