Recepta de Cuina, Com es fa – Costella de porc amb salsa barbacoa


Ingredients:

  • 1 Kg. de costella de porc
  • 4 o 5 dents d’all
  • 1 cullerada de mantega
  • 3 cullerades de mel
  • 4 cullerades de sucre moreno
  • 3 cullerades d’orenga
  • 4 cullerades de ketchup
  • 4 cullerades de salsa de tomàquet natural triturat
  • 1 copa de conyac
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
  • 1/2 litre de brou de carn o pollastre.

Preparació:

Preescalfar el forn a 200 graus, a dalt i baix.

Salpebrar les costelles, posar-les en una safata i ficar-les al forn a mitja alçada.

A baix introduir una altra safata amb aigua, perquè vagi fent vapor i les costelles es facin a poc a poc i no quedin resseques. Deixar-ho una hora aproximadament, depenent del tamany de les costelles.

Mentrestant es fan, anem preparant la salsa barbacoa:

En una paella posem la mantega, els alls ben picats i fregir-los fins que estiguin daurats.

Afegir la mel, el sucre, l’orenga, el ketchup, el tomàquet, una mica de sal i pebre i deixar coure uns 3 minuts i posar la copa de conyac, el caldo i deixar que la salsa redueixi, aproximadament uns 15 minuts a foc lent.

Quan la salsa sigui espessa, deixar refredar.

Treure les costelles del forn i pintar-les per una banda amb la salsa, deixar coure 10 minuts més, pintar-les per l’altra banda i deixar-les uns altres 10 minuts.

Si ens queda salsa, servir-la en un bol per acompanyar.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis