Recepta de Cuina, Com es fa – Pit de pollastre al cava


4
907 shares, 4 points

Ingredients:

  • 4 pits de pollastre
  • Una ceba gran
  • 200 ml. de cava
  • 200 ml. de nata per muntar
  • Un polsim de nou moscada
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Tallar els pits a filets i salpebrar-les.

En una paella amb una cullerada d’oli marcar els pits, volta i volta i reservar.

En la mateixa paella posar la ceba ratllada i quan estigui daurada, afegir una mica de sal i la nata, deixar coure a foc lent uns 10 minuts.

Afegir el cava i un polsim de nou moscada i deixar reduir el cava, ha de quedar una salsa una mica compacta.

Incorporar els pits i deixar coure a foc lent uns 10 minuts més.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
907 shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada