Recepta de Cuina, Com es fa – Albergínies farcides


Ingredients:

  • 4 albergínies
  • 750 grams de carn picada, de vedella, porc o mixta, el que preferiu
  • Una ceba mitjana
  • Un gra d’all
  • Formatge ratllat
  • Dues cullerades de salsa de tomàquet fregit
  • Dues cullerades de salsa beixamel
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
  • Orenga.

Preparació:

Obrir les albergínies per la meitat i amb una cullera buidar-les i reservar la carn.

En una paella amb dues cullerades d’oli, fer un sofregit amb la ceba i l’all, a mitja cocció afegir la carn de les albergínies tallada a trossos petits i deixar que vagi fent xup-xup uns 10 minuts a foc lent.

Afegir la carn picada, salpebrar i deixar fer uns cinc minuts més.

Incorporar el tomàquet i la beixamel, remenar bé i afegir l’orenga.

Farcir les albergínies amb aquesta pasta, posar formatge ratllat pel damunt i una mica més d’orenga.

Posar-les al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 10 minuts, els darrers cinc minuts engegar el gratinador.

Servir acompanyades d’unes làmines de carabassó escaldat.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
18
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
31
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis