Recepta de Cuina, Com es fa – Albergínies farcides


1
2.9k shares, 1 point

Ingredients:

  • 4 albergínies
  • 750 grams de carn picada, de vedella, porc o mixta, el que preferiu
  • Una ceba mitjana
  • Un gra d’all
  • Formatge ratllat
  • Dues cullerades de salsa de tomàquet fregit
  • Dues cullerades de salsa beixamel
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra
  • Orenga.

Preparació:

Obrir les albergínies per la meitat i amb una cullera buidar-les i reservar la carn.

En una paella amb dues cullerades d’oli, fer un sofregit amb la ceba i l’all, a mitja cocció afegir la carn de les albergínies tallada a trossos petits i deixar que vagi fent xup-xup uns 10 minuts a foc lent.

Afegir la carn picada, salpebrar i deixar fer uns cinc minuts més.

Incorporar el tomàquet i la beixamel, remenar bé i afegir l’orenga.

Farcir les albergínies amb aquesta pasta, posar formatge ratllat pel damunt i una mica més d’orenga.

Posar-les al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 10 minuts, els darrers cinc minuts engegar el gratinador.

Servir acompanyades d’unes làmines de carabassó escaldat.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
2.9k shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
19
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
31
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada