CUINA

Recepta de Cuina – Arròs melós amb pollastre, verdures i bolets

Ingredients:

  • Arròs bomba (una tassa per persona)
  • Una ceba mitjana
  • Dues dents d’all
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell no gaire gran
  • Dos pits de pollastre
  • 100 grams de mongetes verdes
  • 100 grams de bolets variats
  • Un got de vi blanc
  • Una copa de conyac
  • Un litre de brou de pollastre
  • Una cullerada de cafè de pebre vermell dols, cúrcuma, safrà i sucre.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Tallar els pits a daus, salpebrar-los, daurar-los en una paella amb una cullerada d’oli i reservar-los.

A la mateixa paella afegir dues cullerades d’oli i fer un sofregit amb la ceba, l’all i els pebrots, deixar que facin xup-xup a foc lent uns 10 minuts.

Afegir el vi blanc i deixar que s’evapori i incorporar els tomàquets ratllats, una cullerada de pebre vermell dolç i una de cúrcuma. Deixar coure uns 10 minuts més a foc lent.

Incorporar el safrà, remenar i afegir la copa de conyac.

A continuació posar les mongetes verdes tallades i els bolets i deixar uns 5 minuts més.

Afegir l’arròs, remenar i quan hagi agafat color, incorporar el brou, de mica en mica i ben calent.

Coure uns 20 minuts a foc mitjà i anar afegint brou calent de tant en tant.

Com és un arròs caldós no deixar reposar, servir tot just acabat de fer.

Tags: ARRÒS

Notícies semblants: