Recepta de Cuina, Com es fa – Pèsols a la mallorquina


3
625 shares, 3 points

Ingredients:

  • 1 Kg. de pèsols, si són naturals millor, si no congelats.
  • 100 grams de sobrassada de Mallorca.
  • Dues dents d’all.
  • Un got de vi blanc.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una cullerada d’oli, saltejar els alls tallats ben petits.

Incorporar els pèsols, donar-li una volta, afegir el vi i deixar que s’evapori.

Posar la sobrassada tallada a trossets petits, i deixar coure uns cinc minuts, dependent de si els pèsols són frescos o congelats. Anar provant de tant en tant, rectificar de sal i servir calents.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
625 shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada