CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Arròs caldós amb conill

Ingredients (per quatre persones):

  • 1/2 conill tallat petit
  • 4 tasses (de cafè) d’arròs bomba
  • Una ceba mitjana
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell petit
  • Dos grans d’all i una mica de julivert
  • Dos tomàquets madurs
  • Una copa de conyac
  • Una cullerada (de cafè) de pebre vermell dolç, una de cúrcuma i un altre de curry
  • Un litre de brou de pollastre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrar el conill i rostir-lo en una paella amb dues cullerades d’oli.

Afegir la ceba i remenar uns dos minuts.

Incorporar els pebrots i deixar coure uns cinc minuts més.

A continuació posar els alls i el julivert ben trinxat, donar una volta, afegir el conyac i deixar que s’evapori.

Incorporar els tomàquets ratllats, afegir el pebre vermell, la cúrcuma i el curry. Remenar bé i deixar a foc lent uns 10 minuts. Rectificar de sal.

Afegir l’arròs i remenar perquè s’integri amb tots els ingredients.

Posar el brou de pollastre ben calent i deixar coure uns 20 minuts, primer a foc fort i quan comenci a fer bombolles, baixar el foc.

Si cal, anar afegint aigua calenta.

No deixar reposar, és un arròs caldós. Servir calent i acabat de fer.

Tags: ARRÒS

Notícies semblants: