Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida d’estiu


6
2.3k shares, 6 points

Ingredients:

  • Quatre patates mitjanes
  • 200 grams de tonyina en escabetx
  • Dos pebrots del “piquillo”
  • 50 grams d’olives farcides de pebrot vermell
  • 6 anxoves
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar les patates i posar-les a bullir amb aigua i sal i amb la seva pell. Deixar-les uns 20 minuts, però depenent del tamany de les patates. Anar punxant per veure si estan cuites.

Deixar-les refredar, pelar i tallar a quadrats.

Posar la tonyina, les olives tallades a trossets, el pebrot del “piquillo” i remenar.

Salpebrar i afegir una mica d’oli d’oliva.
Servir acompanyat de maionesa o salsa rosa i una mica d’orenga pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

6
2.3k shares, 6 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
23
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
18
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada