Recepta de Cuina, Com es fa – Ous farcits de tonyina amb espàrrecs


2
652 shares, 2 points

Ingredients:

  • 4 Ous
  • Una llauna de tonyina amb oli d’oliva (200 grams)
  • Un pebrot del piquillo
  • 4 anxoves de l’Escala
  • 5 espàrrecs
  • Enciam
  • Sal, maionesa i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una olla amb aigua bullent, sal i unes gotes de vinagre, posar els ous i deixar uns 10 minuts.

Deixar refredar, pelar, tallar per la meitat i separar els rovells de les clares.

En un bol, posar els rovells, afegir la tonyina, dues cullerades de maionesa i remenar bé fins que quedi una massa per poder farcir les clares.

Amb aquesta massa omplir les clares.

Per sobre de cada ou, posar una mica de maionesa, mitja anxova i dues tires de pebrot.

Servir en una plata amb un fons d’enciam i espàrrecs al damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
652 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
7
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada