Recepta de Cuina, Com es fa – Turbot al forn


0
1.3k shares

Ingredients:

  • Un turbot tallat a filets
  • Un porro
  • Tres grans d’all
  • Julivert
  • Dues patates grans
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Fregir les espines i el cap del turbot, afegir el porro tallat petit.

Posar-ho en una cassola i afegir un litre d’aigua i deixar coure uns 20 minuts a foc lent, traient l’escuma de tant en tant. (Guardar el caldo que ens sobri per un altre dia fer un altre plat)

Pelar i tallar les patates a rodanxes una mica gruixudes.

Fregir-les en una paella amb una mica d’oli, no cal fer-les del tot, ja que després aniran al forn.

Salpebrar els filets de turbot i fer-los a la planxa, primer pel costat sense la pell, uns tres minuts i tres minuts més per l’altre costat.

En una safata de forn, posar una capa de patates i al damunt el turbot.

Fer una picada amb dos alls fregits, un all cru i julivert. Quan estiguin ben picats afegir un got del fumet que hem fet, un got de vi blanc i posar-ho al damunt del peix i les patates

Coure al forn a 180 graus uns deu minuts.

Servir amb unes quantes escopinyes pel damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
1.3k shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
13
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.