CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Rap a la Marinera

Ingredients:

  • Un rap
  • Sis gambes
  • Dos calamars
  • Una sípia
  • 200 grams de musclos
  • Un porro
  • Dues nyores
  • Una ceba
  • Un tomàquet madur
  • Dos grans d’all
  • Safrà
  • Una copa de conyac
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Posar les nyores en remull unes dues hores

Amb el cap de rap i el porro fer un brou (15 minuts)

Salar les gambes i fregir-les en una paella amb una mica d’oli i reservar

En el mateix oli fer un sofregit amb les nyores, la ceba i els alls, quan estigui daurada, afegir el tomàquet tallat a trossos. Deixar coure a foc lent uns 10 minuts. Afegir el safrà i una copa de conyac, flamejar i posar una mica de brou. Deixar reduir i passar-ho per un colador xinès

Salpebrar el rap, enfarinar-lo i fregir-lo en una paella amb una mica d’oli i reservar

Fregir els calamars i la sípia uns cinc minuts

Obrir els musclos al vapor

Posar en una paellera el rap, els calamars i la sípia, els musclos i les gambes. Tirar el sofregit colat pel damunt i deixar coure tot junt uns 10 minuts a foc lent.

 

Tags: PEIX

Notícies semblants: