Recepta de Cuina, Com es fa – Canelons freds de carxofes i formatge de cabra


Ingredients:

  • Un paquet de canelons
  • Dues llaunes o pots de cors de carxofes (500 grams)
  • 80 grams de parmesà ratllat
  • 50 grams de formatge de cabra fresc
  • Un gra d’all
  • Maionesa
  • Sal

Preparació:

Bullir els canelons en una cassola amb aigua i sal, respectant el temps de cocció de la marca

Triturar els cors de carxofa escorreguts, els formatges, el gra d’all i dues cullerades de maionesa

Omplir els canelons amb la crema de carxofes

Posar-ho en un plat i cobrir amb maionesa.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
7
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis