Recepta de Cuina, Com es fa – Lluentes a la marinera


0
929 shares

Ingredients:

  • 1/2 Kg. de lluentes (almejón de sangre)
  • Una ceba
  • Pebre vermell dols i un polsim de picant
  • 1/2 got de vi blanc
  • Una llimona
  • Un gra d’all i una mica de julivert

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli posar les lluentes amb un raig de llimona, tapar-les fins que s’obrin i reservar-les

En una altra paella amb una mica d’oli fregir la ceba tallada en juliana, afegir l’all i julivert tallat ben petit i deixar fer a poc a poc

Afegir el pebre vermell, remenar i de seguida posar el vi blanc i el suc que hagi quedat en obrir les lluentes

Incorporar les lluentes i deixar coure cinc minuts perquè agafin el gust de la salsa.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
929 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada