Recepta de Cuina, Com es fa – Filet de porc a la mostassa


1
463 shares, 1 point

Ingredients:

  • Dos filets de porc
  • Mostassa de Dijon
  • Un gra d’all
  • Una ceba
  • Un got de brou de pollastre
  • Nata per cuinar
  • Panses i pinyons
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Salpebrar els filets, untar-los amb mostassa i deixar-los a la nevera unes dues hores

Posar-los al forn fins que siguin ben daurats per tots costats i reservar

En una paella sofregir la ceba ratllada i el gra d’all tallat ben petit

Afegir dues cullerades soperes de mostassa i dues de nata, remenar i posar el got de caldo

Incorporar la salsa als filets, afegir les panses i pinyons i deixar coure al forn a 180 graus uns 10 minuts.

Tallar-los i servir acompanyats de patates, carxofes o el que vulgueu.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
463 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada