Recepta de Cuina, Com es fa – Cues de Rap amb salsa de mango al curry


3
2.4k shares, 3 points

Ingredients:

  • Dues cues de rap per persona
  • Un mango
  • Un porro
  • Dos grans d’all
  • 150 ml. de nata per cuinar
  • 4 claus d’olor
  • Una culleradeta de curry
  • Pistatxos
  • Llavors d’rosella o sèsam
  • Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Tallar el porro a rodanxes i posar-lo en una paella amb una mica d’oli, afegir els alls i deixar que es vagi fent a foc lent.

Afegir el mango a trossets i deixar coure fins que s’estovi

A continuació posar la nata, remenar i afegir el curry, els claus, la sal i el pebre i deixar a foc molt lent

Quan hi hagi espessit, treure els claus, triturar la salsa i passar-la per un colador xinès. Tornar a escalfar i reservar

Fer les cues de rap a la planxa o fregides

Per muntar el plat posar la salsa al fons, les cues de rap al damunt i decorar amb pistatxos i llavors d’rosella o sèsam.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
2.4k shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
17
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada