CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Samfaina amb ocra i albergínia africana

Ingredients:

  • Una ceba
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot groc
  • Cinc albergínies africanes
  • 300 grams d’ocra
  • Dos grans d’all
  • 4 tomàquets madurs
  • Sal, pebre negre, pebre vermell dolç i un polsim de picant, gingebre en pols i cúrcuma
  • Oli d’oliva verge extra

Preparació:

Tallar la ceba en juliana i els pebrots i les albergínies a quadrats no molt grans.

En una paella amb oli, posar la ceba, remenar una mica i afegir els pebrots i les albergínies i deixar fer a foc lent uns 15 minuts.

Fer un tall en creu a la pell dels tomàquets i escaldar-los 1 minut en aigua bullent, això és perquè es pelin més fàcilment.

Pelar els tomàquets i afegir-los al sofregit.

Posar la sal i totes les espècies i deixar coure uns cinc minuts més

Tallar les dues puntes de l’ocra i de la part central fer dos o tres talls en rodanxes, afegir-la a la samfaina i deixar uns set minuts més a foc més fort. Anar provant fins que estiguin cuites.

Molt bona per acompanyar una carn de vedella de xai o de porc

 

Tags: VERDURA

Notícies semblants: