CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Creps de botifarra blanca, negra i de perol, amb verduretes

Ingredients per les creps:

  • 150 grams de farina
  • 250 ml. de llet
  • Dos ous
  • Una cullerada sopera d’oli
  • Sal i sucre
  • Mantega

Ingredients pel farcit:

  • Una botifarra blanca
  • Mitja botifarra negra
  • Una botifarra de perol
  • Un carabassó petit
  • Una ceba mitjana
  • Una pastanaga

Preparació:

Comencem fent les creps. Posem a la batedora, la farina, la llet, els ous, l’oli, una cullerada de cafè de sal i un altre de sucre. Ho batem tot bé, ha de quedar com una crema líquida.

Untar una paella (23 cms.) amb mantega i quan estigui ben calent abocar una mica de la crema de creps per tota la paella, com si féssim una truita a la francesa. Tombar-la i reservar.

En una altra paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el carabassó, l’all i la pastanaga.

Esparracar (desfer) les botifarres i afegir-les al sofregit, remenant contínuament perquè es concentrin amb les verdures. Coure uns 7 minuts.

Farcir les creps amb la botifarra com si fos un caneló i tallar-lo per la meitat.

Pel damunt es pot posar una mica de beixamel o maionesa i uns festucs per decorar.

Notícies semblants: