Ingredients per les creps:
- 150 grams de farina
- 250 ml. de llet
- Dos ous
- Una cullerada sopera d’oli
- Sal i sucre
- Mantega
Ingredients pel farcit:
- Una botifarra blanca
- Mitja botifarra negra
- Una botifarra de perol
- Un carabassó petit
- Una ceba mitjana
- Una pastanaga
Preparació:
Comencem fent les creps. Posem a la batedora, la farina, la llet, els ous, l’oli, una cullerada de cafè de sal i un altre de sucre. Ho batem tot bé, ha de quedar com una crema líquida.
Untar una paella (23 cms.) amb mantega i quan estigui ben calent abocar una mica de la crema de creps per tota la paella, com si féssim una truita a la francesa. Tombar-la i reservar.
En una altra paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el carabassó, l’all i la pastanaga.
Esparracar (desfer) les botifarres i afegir-les al sofregit, remenant contínuament perquè es concentrin amb les verdures. Coure uns 7 minuts.
Farcir les creps amb la botifarra com si fos un caneló i tallar-lo per la meitat.
Pel damunt es pot posar una mica de beixamel o maionesa i uns festucs per decorar.