CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Coca de Recapte

Ingredients:

  • 500 grams de farina
  •  30 grams de llevat fresc
  • Una culleradeta de sal
  • Un got d’aigua
  • 30 grams de mantega
  • Una cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • Una albergínia
  • Un pebrot vermell
  • Olives negres
  • Cinc o sis salsitxes

Preparació:

Posar la farina en forma de volcà sobre el marbre i col·locar al centre la resta d’ingredients, excepte l’oli.

Treballar-ho amb les mans fins que tingui consistència i es desenganxi fàcilment del marbre

Deixar que reposi la massa en un lloc temperat i tapada amb un drap, procurant que no li toqui l’aire. Deixar-la, aproximadament 3 hores, fins que fermenti i dobli la seva mida

Tornar a posar la massa al marbre, afegir l’oli i treballar-la fins que absorbeixi tot l’oli i la massa quedi suau i elàstica. Deixar-la reposar 30 minuts més, tapada.

Mentrestant, escalivar el pebrot i l’albergínia, pelar-los, treure les llavors i tallar-los a tires llargues

Enfarinar la safata del forn, estirar la massa, donant-li forma de coca.

A sobre, col·locar el pebrot i l’albergínia, les salsitxes i les olives

Posar-la al forn preescalfat a 180 graus, uns 30 minuts.

Notícies semblants: