CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cassoleta de bonítol de Vilanova

Ingredients:

  • Un bonítol de platja, aproximadament 1 Kg.
  • Una ceba
  • Dos tomàquets madurs
  • Un gra d’all
  • Dues nyores
  • Un got petit de vi blanc
  • Farina
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Tallar el bonítol sense pell a daus, salpebrar, enfarinar i fregir-los, només volta i volta

En el mateix oli de fregir el bonítol, fer un sofregit amb la ceba, l’all i les nyores, prèviament remullades una hora

Quan la ceba sigui rosa, afegir el got de vi i deixar reduir

Incorporar els tomàquets tallats a quadrats petits i deixar coure uns deu minuts a foc lent

Passar la salsa per un colador xinès i posar-la en una cassola, afegir els daus de bonítol i deixar fer uns cinc minuts més.

Tags: PEIX

Notícies semblants: