Recepta de Cuina, Com es fa – Cassoleta de bonítol de Vilanova


2
482 shares, 2 points

Ingredients:

  • Un bonítol de platja, aproximadament 1 Kg.
  • Una ceba
  • Dos tomàquets madurs
  • Un gra d’all
  • Dues nyores
  • Un got petit de vi blanc
  • Farina
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

Tallar el bonítol sense pell a daus, salpebrar, enfarinar i fregir-los, només volta i volta

En el mateix oli de fregir el bonítol, fer un sofregit amb la ceba, l’all i les nyores, prèviament remullades una hora

Quan la ceba sigui rosa, afegir el got de vi i deixar reduir

Incorporar els tomàquets tallats a quadrats petits i deixar coure uns deu minuts a foc lent

Passar la salsa per un colador xinès i posar-la en una cassola, afegir els daus de bonítol i deixar fer uns cinc minuts més.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
482 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada