Recepta de Cuina, Com es fa – Bolets Saltejats


3
2.3k shares, 3 points

Ingredients:

  • 1/2 kg. de bolets frescos variats, els que trobeu per la muntanya.
  • 2 o 3 dents d’alls.
  • Julivert.
  • Una copa de conyac.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netejar els bolets i saltar-los en una paella amb una mica d’oli ben calent.

Com els bolets desprenen aigua, deixar-los coure en el seu suc uns 10 minuts a foc mitjà amb una mica de sal i pebre negre.

Afegir els alls i el julivert ben trinxat, remenar i deixar fer uns 2 minuts.

Posar una copa de conyac i deixar reduir.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
2.3k shares, 3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
14
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
8
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.