CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Timbal d’escalivada i espàrrecs

Ingredients:

  • Un pebrot vermell.
  • Una albergínia.
  • Cinc espàrrecs naturals.
  • Dues patates mitjanes.
  • Un all tendre.
  • Dos o tres ous durs de guatlla.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una plata de forn, untada amb oli, posar el pebrot, l’albergínia i la patata i ficar-ho al forn preescalfat a 200 graus uns 20 minuts. Cinc minuts abans d’acabar, afegir els espàrrecs.

Deixar refredar i pelar el pebrot i l’albergínia, tallar a tires i salpebrar.

Amb una forquilla, desfer les patates i salpebrar-les.

Per muntar el plat, posar un cilindre i col·locar una capa de patata desfeta, al damunt una capa de pebrot, un altre d’albergínia. I repetir, una capa de patata, una de pebrot i albergínia.

Retirar el cilindre i guarnir-ho amb els espàrrecs, els ous de guatlla i l’all tendre tallat ben petit.

Finalment ruixeu-lo amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

Notícies semblants: