CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Cua de rap gratinada

Ingredients:

  • Una cua de rap gran.
  • Una cabeça d’alls.
  • Un tomàquet.
  • Formatge ratllat.
  • Farina.
  • Anet (eneldo).
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Emboliquem la cabeça d’alls en paper d’alumini i el mateix amb el tomàquet i els posem al forn 15 minuts. Un cop fets, els reservem.

Salpebrem i enfarinem la cua de rap.

Preparem una safata de forn amb una mica d’oli i posem la cua de rap. Cinc minuts per cada banda, perquè amb la farina faci una crosta.

Pelem els alls i posem la polpa en un morter, quedarà com una crema d’all. Afegim la polpa del tomàquet col.lada perquè no tingui llavors. Remenem amb la mà del morter, afegint una mica de sal, pebre i l’anet (eneldo). Ens ha de quedar com un allioli espès.

Traiem el rap del forn i el pintem amb aquest allioli, que quedi ben cobert. Posem formatge ratllat pel damunt i deixem coure al forn uns 15 minuts més.

Tags: PEIX

Notícies semblants: