Recepta de Cuina, Com es fa – Cua de rap gratinada


-2
3k shares, -2 points

Ingredients:

  • Una cua de rap gran.
  • Una cabeça d’alls.
  • Un tomàquet.
  • Formatge ratllat.
  • Farina.
  • Anet (eneldo).
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Emboliquem la cabeça d’alls en paper d’alumini i el mateix amb el tomàquet i els posem al forn 15 minuts. Un cop fets, els reservem.

Salpebrem i enfarinem la cua de rap.

Preparem una safata de forn amb una mica d’oli i posem la cua de rap. Cinc minuts per cada banda, perquè amb la farina faci una crosta.

Pelem els alls i posem la polpa en un morter, quedarà com una crema d’all. Afegim la polpa del tomàquet col.lada perquè no tingui llavors. Remenem amb la mà del morter, afegint una mica de sal, pebre i l’anet (eneldo). Ens ha de quedar com un allioli espès.

Traiem el rap del forn i el pintem amb aquest allioli, que quedi ben cobert. Posem formatge ratllat pel damunt i deixem coure al forn uns 15 minuts més.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
3k shares, -2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
16
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
35
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada