Barcelona abans – El Sepu durant la guerra civil 1936-1939


 

Descripció: El Sepu (Sociedad Española de Precios Unidos) va obrir les seves portes el 26 de març de 1935. En temps de la guerra civil, la façana va arribar a ser utilitzada amb finalitats propagandístiques per part del bàndol republicà. Tenia un eslògan molt conegut: “Quién calcula, compra en Sepu“. Va tancar les seves portes definitivament al setembre de l’any 2000.

Lloc: Les Rambles de Barcelona

Any: 1936-1939

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CATALUNYA ABANS

No et perdis