Recepta de Cuina, Com es fa – Escalivada


1
1.9k shares, 1 point

Ingredients:

  • Un pebrot vermell gran.
  • Una albergínia gran.
  • Una ceba mitjana.
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar i assecar el pebrot, l’albergínia i la ceba i posar-los en una safata de forn, untats amb oli.

Coure’ls al forn dalt i baix uns 20 minuts.

Un cop freds, pelar i tallar el pebrot i l’albergínia a tires i la ceba a quarts.

Amanir amb una mica de sal i oli.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1.9k shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
10
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada