Recepta de Cuina, Com es fa – Xampinyons farcits


0
933 shares

Ingredients:

  • 4 o 5 xampinyons per persona.
  • Taquets de pernil ibèric.
  • Formatge de cabra (rul·lo).
  • Formatge ratllat.
  • Orenga o alfàbrega.
  • Pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar i tallar el peu dels xampinyons, buidar-los una mica, afegir una mica de pebre i farcir-los amb el formatge de cabra i el pernil.

Posar formatge ratllat pel damunt, afegir una mica d’orenga o alfàbrega i un rajolí d’oli.

Coure’ls al forn a 180 graus uns 10 minuts.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
933 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada