Recepta de Cuina, Com es fa – Cruixent de pernil i formatge


Ingredients:

  • Pernil ibèric.
  • Formatge ratllat.

Preparació:

Posar els trossos de pernil entre dos papers sulfurats, paper de forn.

Posar el formatge ratllat estès entre dos papers sulfurats, paper de forn. Al formatge es pot afegir una mica d’orenga o altres herbes.

Coure al forn, a 180 graus, uns 10 minuts, ha de quedar cruixent.

Es pot utilitzar per acompanyar sopes, cremes, risottos, etc., a trossos o en forma d’encenalls.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
266 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
4
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis