Recepta de Cuina, Com es fa – Cruixent de pernil i formatge


-1
345 shares, -1 points

Ingredients:

  • Pernil ibèric.
  • Formatge ratllat.

Preparació:

Posar els trossos de pernil entre dos papers sulfurats, paper de forn.

Posar el formatge ratllat estès entre dos papers sulfurats, paper de forn. Al formatge es pot afegir una mica d’orenga o altres herbes.

Coure al forn, a 180 graus, uns 10 minuts, ha de quedar cruixent.

Es pot utilitzar per acompanyar sopes, cremes, risottos, etc., a trossos o en forma d’encenalls.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
345 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
7
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada