Recepta de Cuina, Com es fa – Pop amb crema de porros i patates


1
383 shares, 1 point

Ingredients:

  • Un pop.
  • 2 porros (només la part blanca).
  • 1 ceba tendra.
  • 1 gra d’all.
  • 2 patates blanques de mida mitjana.
  • 30 grams de mantega.
  • Aigua mineral.
  • 150 cc. de crema de llet.
  • Un farcell d’herbes aromàtiques o 2 fulls de llorer.
  • Pebre negre en gra.
  • Sal i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Posar aigua a bullir en una olla ben gran, afegir abundant sal, unes boletes de pebre i les herbes.

Quan bulli, escaldar el pop, tres vegades seguides (ficar i treure, esperar que torni a arrencar el bull, tornar a ficar, així tres vegades).

Depenent del tamany del pop, coure entre 45 minuts i una hora.

Per fer la crema, tallem els porros, l’all i la ceba a làmines i els posem a fregir en una paella amb una cullerada d’oli i la mantega.

Salar, i a foc mitjà, deixar que tot s’estovi. Anar remenant fins que estigui tot ben rosat.

Pelar i laminar les patates, afegir-les a la paella, salpebrar i tapar. Deixar una estona fins que les patates estiguin cuites, pràcticament desfetes.

Afegir aigua fins que cobreixi el sofregit i deixar bullir uns deu minuts.

Afegir la crema de llet i triturar amb la batedora. Rectificar de sal i pebre.

Un cop fet el pop, tallar les potes i servir en un plat amb un fons de la crema i el pop al damunt.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
383 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada