CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Costelló de porc rostit

Ingredients:

  • 1 kg. de costelló de porc.
  • 1 ceba.
  • 2 grans d’all.
  • 2 tomàquets madurs.
  • Farigola, romaní i llorer o un farcell d’herbes.
  • 1/2 got de conyac.
  • Vinagre.
  • Cibulet per decorar.
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrar la carn i enrossir-la en una cassola amb una mica d’oli.

Un cop estigui la carn daurada, posar la resta d’ingredients: la ceba, l’all, els tomàquets i les herbes.

Quan la ceba i el tomàquet ja sigui daurat, afegir el conyac i flamejar.

Un cop consumit tot el conyac, afegir aigua i dues cullerades de vinagre, fins que cobreixi la carn.

Deixar coure a foc lent entre una hora o hora i mitja. Depenent del tamany del costelló Si cal, es pot anar afegint aigua calenta.

Tags: CARN

Notícies semblants: