Recepta de Cuina, Com es fa – Llenguado a la Meunière


2
1.1k shares, 2 points

Ingredients:

  • Un llenguado de 200 grams per persona.
  • Una llimona.
  • 25 grams de mantega.
  • Farina.
  • Dos grans d’all i una mica de julivert.
  • Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrar els llenguados i enfarinar-los.

Fregir-los en una paella amb oli i quan siguin daurats, reservar-los.

Retirar l’oli i a la mateixa paella, fer una salsa amb la mantega, l’all i el julivert, a foc lent perquè no es cremi la mantega. Al final afegir una mica de suc de llimona.

Emplatar i regar els llenguados amb la salsa ben calenta.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
1.1k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
7
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
16
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada