CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Croquetes casolanes de bolets

Ingredients:

  • 200 grams de bolets de temporada, fora de temporada es poden fer de xampinyons.
  • Una ceba.
  • Un ou dur.
  • 100 grams de mantega.
  • 170 grams de farina.
  • 50 ml. d’oli d’oliva.
  • 800 ml. de llet sencera.
  • Sal, pebre verd i nou moscada.
  • Farina, ou i pa ratllat per arrebossar les croquetes.

Preparació:

Trinxar la ceba i els bolets ben petits.

En una paella, desfer la mantega i afegir la ceba i els bolets. Remenar bé i deixar fer a foc lent uns 10 minuts.

Afegir la farina a poc a poc, remenant contínuament i posar l’oli. Incorporar la llet calenta a poc a poc, remenant contínuament fins que quedi una massa espessa.

Afegir un ou dur ben picat, sal, pebre, un polsim de nou moscada i deixar refredar.

Fer les croquetes, enfarinar-les, passar-les per ou batut i arrebossar-les amb pa ratllat.

Fregir-les en oli ben calent.

Notícies semblants: