Recepta de Cuina, Com es fa – Mini croissants petits de xocolata


Ingredients:

  • Una massa de pasta de full, rodona.
  • Nutellla
  • Un ou.
  • Llavors de rosella o sèsam.

Preparació:

Estendre la pasta de full i fer 12 porcions en forma de triangle.

A cada triangle posar una cullerada de nutella i enrotllar.

Posar-los en una safata coberta amb paper de forn, es pot aprofitar el paper on estava enrotllada la pasta de full i pintem els croissants amb ou batut perquè quedin daurats i posar les llavors pel damunt.

Coure al forn, preescalfat a 200 graus, uns 10 minuts.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2
1.7k shares, -2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

Comentaris 1

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis