Ingredients:
- 100 g de galetes salades tipus
- 50 g de sobrassada
- 60 g de formatge cremós d’untar
- 25 g de panses de Corint
- 1 pessic de sal
Per a la cobertura:
- 125 g de formatge cremós d’untar
- 10 g de mel
- 1 cullerada d’aigua
- 1 fulla de gelatina
- Ametlles a trossets, també es pot fer amb nous, avellanes, festucs, etc.
Preparació:
Tallar les panses per la meitat
Triturar les galetes i barrejar-les amb la sobrassada i el formatge, afegir un pessic de sal i les panses, fins a aconseguir una massa homogènia
Fer boletes de 15 grams i reservar-les a la nevera
Posar a remull la gelatina amb aigua freda
Per fer la cobertura, en un cassó petit al foc, fonem el formatge amb la mel i un polsim de sal i pebre blanca i afegir la fulla de gelatina escorreguda
Banyar les boletes amb aquesta cobertura i empolvorar-les amb l’ametlla.