CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Trufes salades de sobrassada i formatge

Ingredients:

  • 100 g de galetes salades tipus
  • 50 g de sobrassada
  • 60 g de formatge cremós d’untar
  • 25 g de panses de Corint
  • 1 pessic de sal

Per a la cobertura:

  • 125 g de formatge cremós d’untar
  • 10 g de mel
  • 1 cullerada d’aigua
  • 1 fulla de gelatina
  • Ametlles a trossets, també es pot fer amb nous, avellanes, festucs, etc.

Preparació:

Tallar les panses per la meitat

Triturar les galetes i barrejar-les amb la sobrassada i el formatge, afegir un pessic de sal i les panses, fins a aconseguir una massa homogènia

Fer boletes de 15 grams i reservar-les a la nevera

Posar a remull la gelatina amb aigua freda

Per fer la cobertura, en un cassó petit al foc, fonem el formatge amb la mel i un polsim de sal i pebre blanca i afegir la fulla de gelatina escorreguda

Banyar les boletes amb aquesta cobertura i empolvorar-les amb l’ametlla.

Notícies semblants: