CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Hamburgueses de pilota d’escudella

Ingredients:

  • 150 grams de carn picada de vedella
  • 150 grams de carn picada de porc
  • Un ou
  • Dues llesques de pa de motlle sense crosta, remullades en llet
  • Un gra d’all i una mica de julivert
  • Sal, pebre negre i un polsim de canyella en pols
  • 1/4 de brou de l’escudella
  • Farina
  • Enciam
  • Una ceba
  • Un tomàquet d’amanir
  • Formatge en làmines fines
  • Cogombres
  • Uns fulls d’alfàbrega per decorar

Preparació:

En un bol, posem la carn picada de vedella i porc, afegim sal, pebre negre i l’all i julivert ben trinxat.

Remenem bé la carn i afegim l’ou, continuem pastant i afegim la molla del pa remullat en llet, ben escorreguda i un polsim de canyella en pols.

Ho treballem tot amb les mans fins que quedi tot amalgamat. Llavors amb l’ajuda d’un motlle rodó fem les hamburgueses i les escaldem amb una mica del brou de l’escudella, només escaldar, màxim 30 segons.

Les assequem amb paper de cuina i les acabem de fer a la planxa amb una mica d’oli.

Muntar els entrepans amb enciam, cogombre, l’hamburguesa i al damunt tomàquet, arets de ceba i una làmina de formatge.

Notícies semblants: