Recepta de cuina, Com es fa – Musclos a l’estil belga


 

Ingredients:

  • Un quilo de musclos de roca
  • Una ceba de Figueres
  • Un got de vi blanc
  • Dues cullerades de mantega
  • Un gra d’all i una mica de julivert
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una cassola amb dues cullerades d’oli i dues de mantega, fem un sofregit amb la ceba i l’all, tot trinxat ben petit.

Mentre es va fent el sofregit, netegem els musclos i els fem al vapor (els posem en una cassola tapada, amb una mica d’aigua i deixem que s’obrin, màxim 5 minuts).

Quan la ceba està transparent, afegim el got de vi blanc, salpebrem i deixem que redueixi una mica.

Un cop oberts els musclos els afegim a la cassola junt amb una mica de l’aigua que han deixat anar. Posem el julivert pel damunt i deixem que s’acabin de fer 5 minuts més, remenant la cassola perquè s’integrin amb la salsa.

Se serveixen acompanyats d’unes patates fregides, tallades gruixudes.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
11
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
17
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més CUINA

No et perdis