Recepta de Cuina, Com es fa – Escudella amb galets farcits


2
3.9k shares, 2 points

 

Ingredients:

  •  Un litre de brou de l’escudella
  •  200 grams de galets grans
  •  100 grams de carn de la pilota

Preparació:

Per fer l’escudella i la pilota, mireu l’anterior recepta d’Escudella i Carn d’Olla.

Per farcir els galets, agafem la carn de la pilota i la fiquem, estrenyent amb una cullereta, dins dels galets.

Fem bullir el brou, afegim els galets farcits i quan torni a arrencar el bull, baixem una mica el foc i els deixem coure entre 10 15 minuts, depèn de la mida dels galets.

Servir ben calenta.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2
3.9k shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
17
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.