CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Mandonguilles de pollastre

 

Ingredients:

  • Quatre pits de pollastre
  • Un carabassó
  • Dos grans d’all i una mica de julivert
  • Un ou
  • Dues llesques de pa de motlle remullades en llet
  • Farina
  • Una ceba
  • Un got de brou de pollastre
  • Dues cullerades de nata per cuinar
  • Ametlles, avellanes, pinyons (5 de cada) i una torrada de pa
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Piquem el pollastre, si no tenim picadora, demanem que ens ho facin a la botiga, tallem el carabassó a trossos petits i el barregem amb el pollastre.

Afegim l’ou, un all i el julivert ben picats i remenem fins a tenir una massa homogènia. Incorporem les dues llesques de pa ben escorregudes i tornem a pastar.

Formem les mandonguilles, les enfarinem i les fregim en una paella amb abundant oli, ben calent. Les traiem i les reservem en una cassola.

Preparem una picada amb un gra d’all, julivert, ametlles, avellanes, pinyons i la torrada de pa.

Si l’oli de fregir les mandonguilles no està molt brut, aprofitem una mica, no tot, per fer un sofregit amb la ceba ratllada. Quan estigui rossa, afegim la picada i la nata. Remenem, incorporem el brou i les mandonguilles i deixem coure tot junt uns 15 minuts.

 

Tags: Mandonguilles, pollastre

Notícies semblants: