Recepta de Cuina, Com es fa – Mandonguilles de pollastre


2
479 shares, 2 points

 

Ingredients:

  • Quatre pits de pollastre
  • Un carabassó
  • Dos grans d’all i una mica de julivert
  • Un ou
  • Dues llesques de pa de motlle remullades en llet
  • Farina
  • Una ceba
  • Un got de brou de pollastre
  • Dues cullerades de nata per cuinar
  • Ametlles, avellanes, pinyons (5 de cada) i una torrada de pa
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Piquem el pollastre, si no tenim picadora, demanem que ens ho facin a la botiga, tallem el carabassó a trossos petits i el barregem amb el pollastre.

Afegim l’ou, un all i el julivert ben picats i remenem fins a tenir una massa homogènia. Incorporem les dues llesques de pa ben escorregudes i tornem a pastar.

Formem les mandonguilles, les enfarinem i les fregim en una paella amb abundant oli, ben calent. Les traiem i les reservem en una cassola.

Preparem una picada amb un gra d’all, julivert, ametlles, avellanes, pinyons i la torrada de pa.

Si l’oli de fregir les mandonguilles no està molt brut, aprofitem una mica, no tot, per fer un sofregit amb la ceba ratllada. Quan estigui rossa, afegim la picada i la nata. Remenem, incorporem el brou i les mandonguilles i deixem coure tot junt uns 15 minuts.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

2
479 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada