Ingredients:
- 250 gr. de xocolata blanca
- 60 ml de nata per muntar
- 45 grs. de sucre bru
- 25 grs. de llard de porc
- Una copa de rom blanc
- La raspadura d’una llima
- El suc d’una llima
- Menta fresca
- 70 grams de xocolata negra per la cobertura
Preparació:
Fonem la xocolata negra al bany maria o al microones, folrem el motlle on farem el torró i el posem a refredar a la nevera.
Mentre es refreda la cobertura, farem el trufat de mojito. En un pot posem la nata líquida amb el sucre, el llard i un bon grapat de fulles de menta.
Ho escalfem a foc lent fins que arrenqui el bull. El separem del foc i triturem amb la batedora perquè es desfacin les fulles de menta.
Tornem a posar al foc fins que torni a arrencar el bull, el separem del foc i anem afegint la xocolata blanca, a poc a poc, fins que estigui completament desfeta.
Afegim la raspadura de la llima, la copa de rom i el suc de llima i ho barregem tot bé.
Deixem refredar una mica i ho posem en el motlle que tenim a la nevera amb la base de xocolata negra, ho tornem a posar a la nevera un mínim de dues hores, tornem a cobrir amb xocolata negra i tornem a deixar-lo a la nevera dues hores més.
Queda amb una cobertura de xocolata dur i el trufat de mojito molt cremós.