CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Xampinyons farcits de verdures

Xampinyons farcits de verdures

Ingredients:

  • Xampinyons grans
  • Un pebrot verd
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot groc
  • Una albergínia
  • Una ceba
  • Dos tomàquets
  • Un gra d’all
  • Julivert
  • Orenga
  • Un got de vi blanc
  • Sucre
  • Sal, pebre negre, pebre vermell dolç i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli, posem els alls laminats i abans que agafin color, afegim els pebrots tallats a daus petits que és la verdura que més triga a coure’s i ho deixem uns 8 minuts a foc lent. Després posem la ceba, remenem, afegim l’albergínia, tallada a daus petits i ho deixem 3 minuts més.

Posem els tomàquets tallats també a daus petits i salpebrem. Deixem fer el sofregit uns minuts a foc lent.

Afegim una culleradeta de pebre vermell dolç i un polsim de sucre per combatre l’acidesa del tomàquet, remenem i posem el vi. Deixem reduir el vi i que s’evapori tota l’aigua, han de quedar les verdures pràcticament seques.

Treure la tija dels xampinyons i buidar-los bé per dins.

Farcir els xampinyons amb les verdures, espolsar una mica d’orenga pel damunt i ficar-los al forn, prèviament escalfat a 180 graus, uns 8 minuts.

Tags: Verdures, Xampinyons

Notícies semblants: