Recepta de Cuina, Com es fa – Plat combinat: Osobuco, pasta i amanida


1
324 shares, 1 point

Plat combinat: Osobuco, pasta i amanida

Ingredients:

 • 4 talls d’osobuco de vedella
 • 1 litre de brou de carn
 • 2 tomàquets madurs
 • 2 pastanagues
 • 1 ceba
 • 3 grans d’all
 • 2 fulls de llorer
 • Un got de vi negre
 • Farina
 • Nou moscada
 • Romaní i farigola
 • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Per l’acompanyament, una bona amanida i tallarines.

Preparació:

Tallem les vores de la carn perquè no encongeixi en fregir-la, la salpebrem i afegim una mica de nou moscada. L’enfarinem i la segellem en una paella amb una mica d’oli. Els reservem.

En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, la pastanaga i els alls, tot ben picat. Quan estigui estovat, afegim els tomàquets a trossos, traient les llavors i deixem que es faci uns cinc minuts, incorporem el vi i quan comenci a bullir, posem la carn i el llorer.

Deixem que redueixi l’alcohol, afegim el brou de carn i deixem coure, a foc lent, ben bé una hora/hora i mitja, depenent de la mida de la carn. Rectifiquem de sal i anem remenant de tant en tant perquè no s’enganxi i si és necessari podem afegir una mica d’aigua.

Acompanyar amb unes tallarines i una bona amanida.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
324 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada