Recepta de Cuina, Com es fa – Batuts antioxidants casolans


Batuts antioxidants casolans

Prendre un batut antioxidant a primera hora del dia, ens aporta energia i el benefici de totes les propietats de les fruites i verdures, que potser al llarg del dia no prenem.

Batut clàssic

  • Una pastanaga
  • Un tall d’api
  • Una poma
  • Una cullerada de pols de chlorella (la chlorella és l’alga que conté més clorofil·la del planeta. Desintoxica el fetge, intestins i la sang).

Batut verd

  • Dos gots d’espinacs frescos
  • Dos gots de cogombre
  • Una branca d’api
  • Dues pomes
  • El suc de 1/2 llimona
  • 1/2 tassa d’aigua

Els espinacs aporten molt ferro i la resta antioxidants i fibra.

Batut vermell de fruites

  • Un grapat de maduixes
  • 1/2 tassa de nabius
  • 1/2 tassa de mores
  • 1/2 tassa de gerds
  • Una cullerada de llavors de sèsam
  • Dos glaçons de gel perquè estigui fresquet

Depura completament l’organisme, evita infeccions i protegeix les vies urinàries.

Batut blanc

  • 4 rodanxes de pinya fresca
  • 1/2 tassa de beguda d’arròs
  • Una cullerada gran de gingebre ratllat

Diürètic, afavoreix l’absorció de les proteïnes i com a prevenció dels refredats.

Batut vermell de tomàquet

  • Un tomàquet pelat
  • Un mango pelat
  • Dues rodanxes de pinya
  • Uns fulls d’alfàbrega
  • 1/2 tassa d’aigua

Elimina toxines i disminueix el colesterol.

Batut verd extra

  • 1/2 llima
  • 1/2 kiwi
  • Un trosset de gingebre
  • Una tassa d’espinacs frescos
  • Una tassa de canonges
  • Una branca d’api
  • 1/2 cogombre
  • Una cullerada sopera de llavors de sèsam

Conté molta vitamina C, ferro i altament desintoxicant.

Batut de fruita i te verd

  • Dos gots de fruita de temporada, la que vulguem
  • Un got de te verd
  • Una cullerada sopera de mel
  • Una cullerada sopera de llimona
  • 1/2 got d’aigua.

Les fruites aporten vitamines i el te activa el metabolisme, afavorint la baixada de pes.

Per fer-los simplement liqüem tots els ingredients. Per donar un gust més agradable podem afegir unes fulles de menta, alfàbrega, altres herbes aromàtiques que ens agradin o un polsim de canyella en pols.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més CUINA

No et perdis