Recepta de Cuina, Com es fa – Peres de Sant Joan al vi negre


0
264 shares

Ingredients:

  • Una dotzena de peres de Sant Joan
  • 1/2 litre de vi negre
  • Una llimona
  • Una branca de canyella
  • Quatre cullerades de sucre
  • Una cullerada de mel.

Preparació:

En una cassola posem les peres pelades i rentades, afegim el sucre, el suc de la llimona, la branca de canyella i el vi.

Ho posem a foc lent fins que es redueixi el vi. Al final afegim una cullerada de mel, que ajudarà a espessir la salsa.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
264 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada