Recepta de Cuina, Com es fa – Canelons de peix


-1
1.4k shares, -1 points

Ingredients:

  • Un quilo de peix blanc variat, lluç, rap, llobarro, turbot.
  • 250 grams de gambes pelades
  • Una caixa de canelons (20 canelons)
  • Una ceba
  • 30 grams de tomàquet concentrat
  • Una copa de conyac
  • 25 grams de farina
  • 1/2 got petit de llet
  • Nou moscada
  • Sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba, quan estigui enrossida, afegim el peix (net d’espines) a trossos i ho deixem fer uns 2 o 3 minuts.

Afegim el tomàquet concentrat i el mantindrem al foc 2 o 3 minuts més. Flamegem el conyac i posem uns 25 grams de farina, remenem, afegim la llet i deixem coure uns 5 minuts. Afegim la sal i un polsim de nou moscada.

En una olla amb aigua i sal, bullim la pasta dels canelons uns minuts o el temps que digui la marca. Els escorrem i estendrem damunt un drap.

Farcim els canelons amb la pasta i els enrotllem.

Es poden servir acompanyats d’una vinagreta suau amb pebrots i olives, calents amb una beixamel, freds amb maionesa o salsa rosa, el que preferiu.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
1.4k shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
18
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada