Recepta de Cuina, Com es fa – Saltat d’espàrrecs i gambes


0
610 shares

Ingredients:

  • Un manat d’espàrrecs verds
  • 400 grams de gambes pelades
  • Un gra d’all
  • Una branca de julivert
  • Sal, pebre negra i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentar els espàrrecs i escaldar-los dos minuts en aigua bullent i sal perquè perdin la seva duresa. Retirar-los del foc i ficar-los immediatament en aigua amb gel per tallar la cocció i que mantinguin el color.

En una paella amb una mica d’oli sofregim un all picat, quan comenci a daurar-se, afegim els espàrrecs escorreguts i els saltegem a foc fort dos minuts.

Incorporem les gambes i continuem saltant dos o tres minuts més, salpebrem i afegim el julivert. Servir calent.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
610 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada