Recepta de cuina, Com es fa – Popets estofats


Ingredients:

  • Un quilo de popets
  • Dues cebes grans
  • 200 ml. de vi blanc
  • 2 grans d’all i julivert
  • Sal, pebre blanca i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netejar els popets.

En una cassola posar una mica d’oli i quan estigui ben calent tirar els popets, tapar i deixar que vagin traient l’aigua.

Tallar les cebes en juliana i afegir-les a la cassola. Deixar coure fins que es vagi consumint l’aigua dels popets.

Incorporar el vi i deixar a foc lent ben bé una hora. Si veiem que es queda sense aigua, podem anar afegint una mica, a poc a poc.

Cinc minuts abans de tancar el foc afegim els alls i el julivert, tallat tot ben petit.

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Més CUINA

No et perdis